Διαδικτυακή διδακτική επίσκεψη την Παρασκευή 23/4/2021

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 23/4/2021 το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή διδακτική επίσκεψη (ξενάγηση) στον διεθνή αερολιμένα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής 23/4/2021 διαμορφώνεται ως εξής:
• Όλη η Α΄τάξη και τα τμήματα Β1-Β2-Β3 θα συνδεθούν στην διαδικτυακή τάξη του κ. Ματραπάζη
https://minedu-secondary2.webex.com/meet/matrapdima
στις 08:45π.μ. για να τους επιδοθεί μέσω του chat της πλατφόρμας WEBEX ο σύνδεσμος του αεροδρομίου στις 08:55π.μ. Με ένα απλό πάτημα του συνδέσμου οι μαθητές/τριες θα μεταφερθούν αυτόματα στο ψηφιακό περιβάλλον του αεροδρομίου. Η ψηφιακή ξενάγηση διαρκεί από τις 09:00-11:00. Μετά το τέλος της, οι παραπάνω μαθητές θα συνδεθούν στις διαδικτυακές τάξεις των εκπαιδευτικών της 4ης και στη συνέχεια της 5ης και 6ης διδακτικής ώρας για την ολοκλήρωση του ωρολογίου προγράμματός τους.
• Όλη η Γ΄τάξη και τα τμήματα Β4-Β5-Β6 θα συνδεθούν στις διαδικτυακές τάξεις των εκπαιδευτικών της 1ης και στη συνέχεια της 2ης και 3ης διδακτικής ώρας σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.
Στη συνέχεια θα συνδεθούν στην διαδικτυακή τάξη του κ. Ματραπάζη
https://minedu-secondary2.webex.com/meet/matrapdima
στις 11:00π.μ. για να τους επιδοθεί μέσω του chat της πλατφόρμας WEBEX ο σύνδεσμος του αεροδρομίου στις 11:10π.μ. Με ένα απλό πάτημα του συνδέσμου οι μαθητές/τριες θα μεταφερθούν αυτόματα στο ψηφιακό περιβάλλον του αεροδρομίου. Η ψηφιακή ξενάγηση διαρκεί από τις 11:15-13:15 οπότε και λήγει το πρόγραμμα της ημέρας.

Με τεχνολογία 3D Εικονικής Περιήγησης, οι μαθητές/τριες του 4ου Γυμνασίου Λάρισας θα απολαύσουν την «ψηφιακή βόλτα» τους στο Αεροδρόμιο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» την Παρασκευή 23/4/2021!!!
Με ξεναγούς τους ανθρώπους του αεροδρομίου και…τη μασκότ του, τον Φίλο Αθηναίο, η μοναδική εμπειρία της ψηφιακής ξενάγησης συνθέτει μια συναρπαστική περιήγηση μέσω κινητού ή τάμπλετ για τους μαθητές/τριες μας. Δημιουργώντας στον επισκέπτη την αίσθηση ότι βρίσκεται και περιηγείται πραγματικά μέσα στους χώρους του αεροδρομίου, η 3D Εικονική Περιήγηση προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει, με τεχνολογία που είναι συμβατή με μάσκες εικονικής πραγματικότητας (VR).
Για την καλύτερη ποιότητα της ξενάγησης προτείνεται το οικιακό σας δίκτυο να μην είναι φορτωμένο ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ταχύτητα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-laris.lar.sch.gr/?p=4301