Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής” από την ΑΕΛ

ael2

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής” που εκπονεί με έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας. Ο τεχνικός διευθυντής κ. Τάσος Βενέτης και οι ποδοσφαιριστές  κ.κ. Κώστας Πλέγας, Μιχάλης Τσουμάνης, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Δημήτρης Μιλτιάδης, Δημήτρης Θωμαϊδης και  Μαξίμ Μαξιμένκο εξήγησαν στους μαθητές της Α’ γυμνασίου που τους παρακολουθούσαν ότι οι αρχές του Fair Play θα πρέπει να εφαρμόζονται τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτόν.

Προκειμένου να εξηγήσουν τι σημαίνει δίκαιο παιχνίδι ανέφεραν περιστατικά που έζησαν οι ίδιοι στον αγωνιστικό χώρο  και  έθιξαν ζητήματα όπως η διαφορετικότητα, ο ρατσισμός, το ντόπινγκ και άλλα. Τόνισαν επίσης, ότι για να καταφέρει κάποιος να φτάσει ψηλά χρειάζονται θυσίες. Οι μαθητές από την πλευρά τους απηύθυναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα και έδωσαν εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας χαρίζοντας πολλά χαμόγελα στους ενθουσιασμένους μαθητές!

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστεί θερμά τον τεχνικό διευθυντή κ. Βενέτη, τους υπεύθυνους του τμήματος marketing και δημοσίων σχέσεων κ. Δήμητρα Βασιλάκου και κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη  και τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ για την υπέροχη δράση!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-laris.lar.sch.gr/?p=5120