Εκδήλωση στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας

thematikh_bdomada

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 19.00 στο  αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με εισηγητές :

Τον κ. Κάππα Κων/νο, Καθηγητή Ιατρικής Φυσικής Τμήματος Ιατρικής  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας με Θέμα : Κάπνισμα και Ραδιενέργεια.

Την κ. Σεφεριάδου Αγνή,Ψυχολόγο MSc , Πρόεδρο Εθνικού Συμβουλίου Ναρκωτικών Λάρισας του Τοπικού Παραρτήματος Λάρισας με Θέμα : Το προφίλ του εφήβου μαθητή που πειραματίζεται με τις ουσίες.

Την κ. Κόκκα Ειρήνη, Κοινωνική Κλινική Ψυχολόγο (M.Sc.: “Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών Προβλημάτων”) και Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, Ψυχολόγο στην Ειδική Αγωγή μέλος της ΕΔΕΑΥ (Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης Υποστήριξης) του 1ου ΣΔΕΥ (Σχολικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Υποστήριξης) Λάρισας με Θέμα : Διαχείριση δυσκολιών εφηβείας και ο γονεϊκός ρόλος ή στήριξη.

Παρεμβαίνουσα :

Η κ. Δέσποινα Αλμασίδου, Ιατρός-Πνευμονολόγος με Θέμα: Το κάπνισμα και οι συνέπειές του.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Διεύθυνσης του 4ου Γυμνασίου Λάρισας στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας και τελεί υπό την αιγίδα της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-laris.lar.sch.gr/?p=1653