Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

 17Noemvrh2‘Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το σχολείο μας  τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η φετινή μας εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα τραγούδια – λάβαρα του αγώνα και της Αντίστασης. Πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9:30 π.μ.

Το αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι επικεντρώθηκε στους εξής συνθέτες: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Ξαρχάκο και Γιάννη Μαρκόπουλο. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ένα σύντομο θεατρικό σκετς της Τάνιας Χριστοφοράτου “Το πραξικόπημα και η Χούντα”, από μια σύντομη ιστορική αναδρομή στα γεγονότα των τριών ημερών και από την προβολή σύντομων βίντεο που επιμελήθηκε μαθήτρια του σχολείου μας.

Υπεύθυνη για το αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι ήταν η καθηγήτρια της μουσικής κ. Καλύβα Ελευθερία που ανέλαβε και την καθοδήγηση της χορωδίας και των μουσικών οργάνων. Για το  θεατρικό σκετς και το σύντομο χρονικό την ευθύνη είχε η κ. Καραγιάννη Σοφία. Οι δύο συναδέλφισσες επιμελήθηκαν και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Το χειρισμό και την ευθύνη της προβολής είχε ο κ. Καούνας Κωνσταντίνος.

17Noemvrh1

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-laris.lar.sch.gr/?p=2036