Επίδοση βαθμολογίας Α΄τετραμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση βαθμολογίας* του Α΄τετραμήνου θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 11/2/2020 και από ώρα 12:15 μ.μ. από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων στις αντίστοιχες αίθουσες διδασκαλίας. Όσοι γονείς δεν έχουν συμπληρώσει ή έχουν μεταβάλει τα προσωπικά τους στοιχεία παρακαλούνται να τα καταγράψουν στον υπεύθυνο του τμήματος.

Ειδικότερα οι γονείς-κηδεμόνες της Α΄ Τάξης καλούνται στις 11:45 π.μ. την ίδια μέρα στην Αίθουσα Προβολών (Ισόγειο 0.2) για ολιγόλεπτη ενημέρωση από τη Διεύθυνση και το Σύλλογο με ΘΕΜΑ: « Φοίτηση στο Γυμνάσιο, κανόνες και όρια ». Στην ενημέρωση είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι άλλοι γονείς-κηδεμόνες επιθυμούν.

Επισημαίνουμε ότι το πρόγραμμα του σχολείου θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέχρι και την 4η διδακτική ώρα με λήξη στις 11:35 μ.μ. Παρακαλούνται οι γονείς να μην προσέρχονται νωρίτερα, ώστε να μη παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου.

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ-ΚΗΔΕΜΟΝΑ.

Από τη Διεύθυνση

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-laris.lar.sch.gr/?p=2145