ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ_ανώνυμο ερωτηματολόγιο

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές

Από τις 11 Μαρτίου που έκλεισαν τα σχολεία λόγω κορονοϊού  προσπαθούμε με όσα μέσα διαθέτει ο κάθε ένας από εμάς, ως Σύλλογος Εκπ/κών του 4ου Γυμνασίου Λάρισας, να βρούμε τρόπους επικοινωνίας με τους μαθητές/τριές μας καθώς και με τους γονείς- κηδεμόνες τους.

Το πιο πρόσφορο μέσον επικοινωνίας κατ’ αρχάς ήταν η ιστοσελίδα του σχολείου μας καθώς πιστεύουμε πως πολλοί από εσάς ενημερώνεστε συχνά από εκεί. Μετά δε από προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας , επιχειρούμε να χειριστούμε την εφαρμογή eclass προκειμένου να απασχολήσουμε με διάφορες δραστηριότητες τους μαθητές /τριές μας. Το έργο αυτό είναι πολύ δύσκολο, χρονοβόρο,  μιας και η σελίδα αυτής της εφαρμογής «πέφτει», «κολλάει» κλπ,  όπως ίσως έχετε διαπιστώσει και εσείς.

Από τις 22 Μαρτίου που αρχικά ξεκινήσαμε την ασύγχρονη επικοινωνία μας μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου και στη συνέχεια μέσω e-mail , ξεπεράσαμε/τε τις 2200 επισκέψεις στην ιστοσελίδα! Αυτό σημαίνει ότι ενημερώνεστε τακτικά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Έχουν αναρτηθεί περισσότερα από 50 μαθήματα διαφόρων διδακτικών αντικειμένων και ενοτήτων.  Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντική «τροφή» για επανάληψη και ανατροφοδότηση.

Η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει. Στη νέα κατάσταση που δημιουργήθηκε εμείς ως εκπαιδευτικοί ανταποκριθήκαμε και επιδείξαμε γρήγορα αντανακλαστικά. Θα συνεχίσουμε!

Στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/b5ZnYpG9ETArBsJPA έχει αναρτηθεί ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο που απευθύνεται σε σας, γονείς-κηδεμόνες-μαθητές/τριες. Θα θέλαμε τη γνώμη σας και τα σχόλιά σας. Θα τα επεξεργαστούμε, θα τα λάβουμε υπόψη πολύ σοβαρά, με σκοπό να βελτιώσουμε τις αναρτήσεις των μαθημάτων το αμέσως προσεχές διάστημα.

 

Σας ευχαριστούμε

 

Συνεχίζουμε-επιμένουμε-ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-laris.lar.sch.gr/?p=2626