Απολογισμός Έργων και Δράσεων του 15μελούς Συμβουλίου

 

peripatosΚατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-23 το 15μελές συμβούλιο του σχολείου μας, με πρόεδρο το μαθητή της Γ’ τάξης Μπαντή Γεώργιο,  έκανε σπουδαίο έργο. Συγκεκριμένα:

Στην αρχή της χρονιάς έφτιαξε ένα σχολικό ημερολόγιο σε συνεργασία με την κ. Τσιάτσιου, για το έτος 2023 δίνοντας από τη μία την ευκαιρία σε συμμαθητές τους να γεμίσουν τις σελίδες του με τα πολύχρωμα σχέδιά τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Αλλά και από την άλλη, με τα έσοδα από το ημερολόγιο, ενίσχυσαν το ταμείο του σχολείου, αγοράζοντας υλικά αγαθά όπως κουρτίνες και πρώτες ύλες για τα έργα τέχνης που εκτίθενται στους διαδρόμους.

Στη συνέχεια, έχοντας στόχο τη συλλογή χρηματικού ποσού αλλά και την ανάδειξη του σχολείου μας στην μαθητική κοινότητα της πόλης, οργάνωσε δύο γυμνασιακά πάρτι, ένα αμέσως μετά τη Πρωτοχρονιά, το οποίο είχε μεγάλη συμμετοχή, αλλά και ένα δεύτερο τον Μάρτιο. Κατάφερε συνολικά να συγκεντρώσει 1670 ευρώ μόνο από αυτές τις δύο δραστηριότητες.

peripatos1Κύριος στόχος του ήταν να πραγματοποιήσουν όλοι μαζί μια δωρεάν ημερήσια εκδρομή η οποία δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών και μη διαθεσιμότητας λεωφορείων. Αντ’ αυτού παρείχαν δωρεάν σουβλάκια και αναψυκτικά σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας σε έναν περίπατο που πραγματοποιήσαμε στο πάρκο του Αλκαζάρ. Η συγκεκριμένη δράση κόστισε 980 ευρώ.

Τα υπόλοιπα 690 ευρώ τα διέθεσε στην αγορά 4 οθονών 26 ιντσών ηλεκτρονικών υπολογιστών για το εργαστήριο πληροφορικής και έναν έγχρωμο εκτυπωτή που το σχολείο μας είχε απόλυτη ανάγκη.

Ο Διευθυντής και ο  Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του 15μελους συμβουλίου για τη συνεργασία και την προσφορά τους στο σχολείο. Ευχαριστούν επίσης το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή του  κάθε φορά που ζήτησαν τη βοήθειά του!

Καλό Καλοκαίρι!!!

Το ημερολόγιο

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://4gym-laris.lar.sch.gr/?p=5539